נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
פורום ליסינג
 תן לחברות לחזר אחריך hotcar : פורום ליסינג
נושא

נושא: ליסינג מימוני

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
משה
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 04 נובמבר 2005
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 08 אפריל 2006 בשעה 03:47 | IP רשוּם
ציטוט משה

שלום לכולם, יש שאלה לגבי עסקת ליסינג מימוני (אני חושב?!)... יש לי רכב שנת 96 שהתחיל לעשות לי בעיות, וכל כמה זמן אני צריך ללכת למוסך, וזה לא הכי משתלם. ובגלל שנמעס לי לקבל הפתעות כל כמה חודשים (טיפולים), החלטתי למכור את הרכב, למרות שאני מת אליו.

בכל אופן, הרכב שווה בערך 40 אלף ש"ח, ואחרי שראיתי את כל ההצעות המפתות של חברות הליסינג, אני שוקל די ברצינות לרכוש רכב חדש. בגלל שממש אין לי כוח למוסכים, החלטתי שלא משנה איזה רכב אני אקנה העיקר שיהיה חדש ולא יעשה לי בעיות לפחות 4 שנים.

ראיתי הצעות למכוניות כמו יונדאי גטס, סיאט איביזה, סוזוקי איגניס ועוד מכוניות דומות... שברובן הן די זהות: צריך לשים מקדמה בשווי 20 אלף ש"ח (פלוס/מינוס) וכל חודש בערך 1000 ש"ח, שזה כולל הביטוח!!!... וכל זה למשך 3 שנים. ואז אם ארצה אוכל לרכוש את הרכב אם אוסיף עוד כמה עשרות אלפי שקלים, משהו בסביבות ה30 אלף.

אז רציתי לשאול אותכם, אם למישהו יש ניסיון עם חברות הליסינג, או העסקה הספציפית הזאת, ובכלל מה אתם חושבים על זה.... זה כדאי או שיש דרך יותר טובה לרכוש רכב חדש, או יותר נכון יותר זולה. כי 1000 ש"ח לחודש לרכב חדש כולל ביוטח זה נראה לי די זול, בהתחשב לכך שעכשיו אני משלם משהו כמו 7000 ש"ח בשנה (לא כולל ביטוח חובה וטסט) רק על ביטוח הרכב ושלא נדבר על טיפולים.

תודה רבה מראש, לכל המוכן לעזור.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של משה חפש הודעות אחרות של משה

עסאם
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 04 נובמבר 2005
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 09 אפריל 2006 בשעה 08:37 | IP רשוּם
ציטוט עסאם

משהו לא מסתדר לי במספרים שאתה רושם:

20000 ש"ח מקדמה

36000 ש"ח תשלום מחולק ל36 תשלומים.

30000 ש"ח בסוף תקופה.

סה"כ 86000 ש"ח שזה מחיר פחות מהיבואן ועוד אתה טוען שזה כולל ביטוח.

קודם תעדכן אותנו על המחירים המדויקים (לדעתי אולי המחיר לא כולל מע"מ ואז המחיר עשוי להיות סביר). דבר נוסף לפי המחיר של הרכב הנוכחי שלך ועלות הביטוח מדובר ברכב יוקרתי או רכב גדול, האם אתה בכלל יכול/מעוניין  לעבור לרכב קטן ופשוט יחסית  כמו הרכבים שציינת.

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של עסאם חפש הודעות אחרות של עסאם

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
הינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה