נשלח בתאריך: 08 אפריל 2006 בשעה 03:47 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכולם, יש שאלה לגבי עסקת ליסינג מימוני (אני חושב?!)... יש לי רכב שנת 96 שהתחיל לעשות לי בעיות, וכל כמה זמן אני צריך ללכת למוסך, וזה לא הכי משתלם. ובגלל שנמעס לי לקבל הפתעות כל כמה חודשים (טיפולים), החלטתי למכור את הרכב, למרות שאני מת אליו.
בכל אופן, הרכב שווה בערך 40 אלף ש"ח, ואחרי שראיתי את כל ההצעות המפתות של חברות הליסינג, אני שוקל די ברצינות לרכוש רכב חדש. בגלל שממש אין לי כוח למוסכים, החלטתי שלא משנה איזה רכב אני אקנה העיקר שיהיה חדש ולא יעשה לי בעיות לפחות 4 שנים.
ראיתי הצעות למכוניות כמו יונדאי גטס, סיאט איביזה, סוזוקי איגניס ועוד מכוניות דומות... שברובן הן די זהות: צריך לשים מקדמה בשווי 20 אלף ש"ח (פלוס/מינוס) וכל חודש בערך 1000 ש"ח, שזה כולל הביטוח!!!... וכל זה למשך 3 שנים. ואז אם ארצה אוכל לרכוש את הרכב אם אוסיף עוד כמה עשרות אלפי שקלים, משהו בסביבות ה30 אלף.
אז רציתי לשאול אותכם, אם למישהו יש ניסיון עם חברות הליסינג, או העסקה הספציפית הזאת, ובכלל מה אתם חושבים על זה.... זה כדאי או שיש דרך יותר טובה לרכוש רכב חדש, או יותר נכון יותר זולה. כי 1000 ש"ח לחודש לרכב חדש כולל ביוטח זה נראה לי די זול, בהתחשב לכך שעכשיו אני משלם משהו כמו 7000 ש"ח בשנה (לא כולל ביטוח חובה וטסט) רק על ביטוח הרכב ושלא נדבר על טיפולים.
תודה רבה מראש, לכל המוכן לעזור.
|