נשלח בתאריך: 13 ינואר 2010 בשעה 19:25 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שי היקר. האמת שהתלבטתי במשך שנה האם לענות על ערימת השטויות האין סופיות שכתבת כאן. כי אני ואתה יודעים שבסך הכול אתה לקוח שרצה להחזיר רכב אחרי חודש מרגע הקמת העסקה מבלי לשלם את הקנס. ועכשיו ברצינות. כאשר אתה ושותפך ( שאגב הוא אחלה גבר ) פניתם אלינו רציתם שברולט מאליבו לשותף ואתה לא היית סגור על הרכב.רצית רכב גרמני שיהיה גיר רגיל ולא יקר , אמרתי לך שאין לי רעיון טוב לרכב כזה . ואז במשך 4 או 5 ימים ישבת על האינטרנט ובחרת את הרכב הדגם והצבע. כשעליתי אליכם לגינוסר להחתים את העסקה , הבאתי איתי את הזמנת הרכב ( של הגולף ) זה לא נהוג בדרך כלל כי רוב העסקאות מתבצעות על רכבים סטנדרטים. אבל פה בגלל שמדובר ברכב לא שיגרתי הבאתי את ההזמנה. ישבנו צחקנו ואישרת לי שזה הרכב. בזמן שאנו יושבים וחותמים על העסקה ביקשתם רכבי גישור כבר באותו יום,למרות שהדבר לא מקובל באיילון כי דרושים כ 48 שעות להטמיע את העסקה במערכת ( ללקוחות חדשים )למרות זאת עוד כשישבתי אתכם הפכתי עולמות ואירגנתי לכם רכבים לאותו היום.לגבי החיוב, כמובן שמרגע קבלת רכבי הגישור העסקה מתחילה,כך נהוג בכל חברות הליסינג בישראל. אי אפשר לקבל רכבים ולהתעלם מכך, במקרה הטוב זו תמימות במקרה הרע טיפשות. לגבי מועדי אספקה, המועדים נמסרו לכם במדויק לפני שביצענו את העסקה ולכן קיבלתם רכבי גישור. במעמד העסקה אמרתי לכם שלא יגבו מכם תוספת להוראת הקבע הראשונה כמו שנהוג בחברות אחרות ( כלומר לא יספרו לכם את הימים שנסעתם ברכבים השכורים ויוסיפו אותם לגביה הראשונה בהוראת הקבע ). אחרי שקיבלת את הרכב לא רצית אותו ומכאן הדרך היתה קצרה להתנהגות מגעילה ומכוערת כולל זה שאמרת שאני שקרן והחלפתי לך רכב וכל מיני האשמות הזויות וחסרות שחר. אמרתי לך שאם זה מה שאתה חושב אתה מוזמן לפגישה במשרדים. ישבת עם המשנה למנכ"ל איילון בלו ליסינג ואמרת לו שהחלפתי לך רכב, בגלל מינימום של כבוד אליך אני לא ארחיב מה היה בפגישה אבל הגענו לזה שהתקשרנו לצמפיון מוטורס ( היבואן ) מולך וניהלנו שיחה על רמקול איתם וקיבלת הוכחה חותכת שלא היה ולא נברא. בנוסף לכך האשמת אותי שהגעתי עם הזמנת רכב בצבע צהוב ( פקס ) להחתים אותך ושם היו כל האביזרים העלומים, באותו רגע קמתי ושלפתי לך מתיק העסקה את אותה הזמנה צהובה שטענת שנעלמה , מרגע זה כבר יצאתי מהחדר כי כבר לא היה טעם. במהלך כל התקופה הנ"ל התלוננת ונאנחת בפני ש"דברים כאלה לא היו קורים באמריקה". כן שי היקר זה שהיית באמריקה לא אומר שאתה בן אדם טוב יותר מאיתנו.אני חולה על העם שלי ואני אוהב להגיד את המילה " נשמה " כל משפט שני ואת המילה " גבר ". ואני מת על כל מאות הלקוחות שלי שהולכים איתי כבר 13 שנה ביחד ומפנים אלי חברים שלהם שמפנים לי עוד חברים והם יודעים להעריך שירות טוב והם יודעים שאני תמיד אבל תמיד זמין בפלאפון ובמייל ותמיד אני אפתור להם כל בעיה ואתן להם את הנשמה. ואתה מוזמן לחזור לאמריקה כי שם כנראה יודעים לתת שירות טוב יותר.
ואגב איך לקוח שכל כך לא מרוצה ממשיך עד היום לנסוע על הגולף הארורה הזאת ועוד לשלוח לי מיילים להצעות מחיר ולכתוב לי במייל ש " חבל שאני אלך לפריים ליס לעשות שם פיגו 407 , תוריד לי 20 ש"ח ואני איתך". נשמה שלי אני לא אוריד לך 20 ש"ח כי אני רוצה שגם פריים ליס יהנו ממך.לסיום הייתי רוצה לצטט את דוד חסון המשנה למנכ"ל:
" עוז, לא חייבים לעשות עסקה עם כל אחד "
מסתבר שהוא צדק.
וכמו כל מייל שאני שולח ללקוחות שלי אני אחתום ב :
אוהב עוז.
|