לינל Newbie
הצטרף / הצטרפה: 26 אוגוסט 2010
משתמש: מנותק/ת הודעות: 1
|
נשלח בתאריך: 26 אוגוסט 2010 בשעה 13:30 | | IP רשוּם
|
|
|
|
חברים שלום לכולם. אני רוצה להזהיר אותכם,אל תפלו לאותו בור אליו אני נפלתי! ביטחתי את האוטו שלי בחברת הביטוח 9000000, שוחחתי עם הנציגה ובעודני אדם קפדני וסקפטי, עברתי יחד איתה על כל פרטי העסקה. לאחר שהיא הבהירה לי כי הבנתי הכל נכון נתבקשתי לשלם את הסכום ולפקסס להם עבר ביטוחי, עליו אזדכה בהנחה די משמעותית. שילמתי לחברה כ 4500 ש''ח ופקססתי להם את העבר הביטוחי. במילים אחרות, עשיתי בדיוק את מה שביקשו ממני לעשות. אך אז דבר מעניין מאוד קרה. הסתבר, כי למעשה אני חייבת לחברה 800 ש''ח, וזאת משום, והנה החלק הבאמת מעניין, שהעבר הביטוחי אינו מספק..... ורגע, זה לא הכל.... בנוסף, הביטוח שלי בוטל.... לא אתחיל לספר ולפרט את רמת העצבנות והתסכול שחשתי.... אגיד רק שלאחר שיחות מתישות עם נציגה (אמנם נחמדה אך כפופה לחברה), ולאחר נסיונות כושלים להסביר לה כי לא נאמר לי דבר על סוג העבר הביטוחי שמאפשר את ההנחה, וכי אינם יכולים על סמך כך פשוט לבטל לי את הביטוח עליו שילמתי לא מעט כסף, נאמר לי כי לא ניתן לעזור לי, והקציבו לי בטובם שעתיים לשלם את הסכום.... הפעולה - הטעייה ברורה, מסירת מידע שגוי, וזאת על מנת לכסות את עצמם מכל הכיוונים... התוצאה - 4500 ש''ח ששולמו לחברת ביטוח 9000000, שקרים, וביטוח מבוטל.... ראו - הוזהרתם....
|