נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
פורום השכרת רכב - בארץ ובחו"ל
 תן לחברות לחזר אחריך hotcar : פורום השכרת רכב - בארץ ובחו"ל
נושא

נושא: חוויה מזעזעת באיטליה בגלל חברת הרץ

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
mazda speed
Newbie
Newbie

הצטרף / הצטרפה: 06 ספטמבר 2008
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 06 ספטמבר 2008 בשעה 11:43 | IP רשוּם
ציטוט mazda speed

החלטנו לטוס לאיטליה ולהשכיר רכב דרך חברת הרץ בארץ ,המחיר היה סביר בהחלט והשירות היה מעולה ועוד אמרו לנו " כל בעיה שתהיה לכם שם אנחנו נעזור לכם בהכל במספר הזה ! "
הרץ בישראל נתנו לנו כתובת להחזרת הרכב ברומא שהתבררה כלא נכונה וגם מס' טלפון מקומי של הרץ לא נכון וזה בהמשך .
הגענו לרומא לקחנו את הרכב ( זמן המתנה ארוך במיוחד לתור של 6 אנשים סה"כ כמעט שעה וחצי המתנה .
הכל החל כשהגענו חזרה לרומא כדי להחזיר את הרכב , נתנו לGPS את הכתובת שהרץ בישראל נתנו לנו ודאגנו גם למלא מיכל מלא שלא יחייבו אותנו .
לאחר כשעתיים שאנחנו מתרוצצים ברומא בחיפושים נואשים אחרי הכתובת הזאת ואין מענה במס' הטלפון שגם קבלנו בישראל והדלק הולך ואוזל התקשרנו לארץ 5 פעמים , אף אחד בשירות לא עזר לנו כל נציג הפיל את זה לנציג אחר והעיקר אמרנו לנו כל בעיה אנחנו כאן ! לאחר 25 דק' של שיחות לארץ וחשבון טלפון של 800 ש"ח רק הטלפונים להרץ ישראל קבלנו את המס' המרכזי של הרץ איטליה . שם נתנו לנו את הכתובת המדוייקת של הסוכנות ומס' טלפון אחר לגמרי ממה שקבלנו בארץ.
ה GPS כיוון אותנו במדוייק לכתובת החדשה והגענו לבסוף עם חצי טנק לסוכנות בשעה 12:30 וכל זה ביום ראשון .
סירבו לקבל מאיתנו את הרכב בטענה שהוא עם חצי טנק ואנחנו מנסים להסביר להם את כל המקרה והם פשוט אטומים ולא מוכנים להקשיב , לבסוף שלחו אותנו למלא דלק וביקשנו מהם כתובת לתחנת דלק שמקבלים שם אשראי , שלחו אותנו למקום שבקושי בן אדם שנותן שירות נמצא שם ולא מקבלים אשראי והוצאנו את הכסף האחרון שנשאר לנו על דלק כדי להחזיר את הרכב .
הגענו חזרה לסוכנות עם פול טנק וגילינו שהם סגורים !!!
עוד פעם טלפונים לארץ ורק לאחר 15 דק' של שיחה התברר לנו שביום ראשון הם עובדים עד 13:00 בצהריים והעובדים בסוכנות גם ברומא וגם בארץ אפילו לא טרחו לומר לנו את זה .
נאלצנו להישאר עוד יום עם האוטו והובטח לנו מהרץ ישראל שבמידה והם באיטליה יחייבו אותנו על יום נוסף הרץ ישראל תזכה אותנו באופן מלא על אותו יום .
הגענו עם הרכב לשדה התעופה שם החזרנו את הרכב לאחר שמלאנו עוד פעם דלק ( נשבע לכם רציתי למלא להם מים שימותו עם האוטו אבל אין לי לב לזה ) , הסברנו להם שם את כל מה שהיה והם אפילו לא הקשיבו וכשסיימנו לדבר הפקיד עושה לנו עם הראש כאילו " נו סיימת יאללה תשלם על יום נוסף " ( באותו רגע רציתי להוריד לו אגרוף לפרצוף ( ולזה כן יש לי לב אבל אישתי עצרה אותי ) .
סוף סוף הגענו לארץ , שלחנו להרץ ישראל את החשבונית של החיוב על סך 76 יורו וציפינו כמו שהובטח לנו חיוב מלא על אותו יום . רק לאחר כחודש ( למרות שהבטיחו לנו תוך שבועיים ) קבלנו זיכוי על סך 38 יורו , חצי ממש ששילמנו .
עוד פעם טלפונים ולאחר בירורים אמרו לי " כן החצי השני זה ביטוח ליום נוסף " ואני אמרתי להם שהם הבטיחו לי זיכוי מלא וכתשובה נאמר לי "זהו זיכוי מלא " !
בקיצור מי שרוצה להשכיר רכב בחו"ל שלא יתקרב להרץ , שירות נורא ואיום ופשוט לסבול בגלל טעויות שלהם , שבועיים מלאים של טיול נהרסו לי בגלל יום אחד שלהם .
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של mazda speed חפש הודעות אחרות של mazda speed

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
הינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.24