נשלח בתאריך: 23 ספטמבר 2006 בשעה 09:52 | | IP רשוּם
|
|
|
|
היי, יש לי חולשה לרכב האאודי TT בגלל העיצוב המרהיב האלגנטי\ספורטיבי והאיכות הביצועים כמובן, אז החלטתי לחסוך ולקנות את ה TT דגם שנת 2000, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לקניה.
מה המכיר הסביר לאוטו כזה בתור רכב יד שניה או שלישית ומה חשוב לבדוק ברכב כזה כשאני קונה.. כלומר האם יש איזו שהן בעיות נפוצות ברכב הזה שחשוב לבדוק בזמן קניה בדגמים האלו של שנת 2000
הייתי רוצה גם לדעת האם יש חברות ליסינג או כדומה אשר מוכרות את הרכב הזה מצי הרכבים שברשותם ומה המחיר הרגיל שהן בדרך כלל דורשות עבור דגם שנת 2000. וכמובן שאלה אחרונה בנוגע לנושא הזה אומנם לא הכי קשורה לפורום אבל אולי מישהו יכול לענות לי עליה, וזאת , האם יש הלוואות לחיילים משוחררים (אשר עובדים כמובן) שמיועדות במיוחד לדברים כאלו כמו קניית רכב וכו' בריבית מופחתת או משהו, פשוט אני משוחרר כבר 9 חודשים ועדיין אין לי מס הכנסה, אני הבנתי שיש הלוואות בתנאים מיוחדים לחיילים משוחררים , ההכנסה שלי כרגע הינה בין 9 ל 10 אלף שקל בחודש אבל רק 5 אלף מהם רשומים בתלוש משכורת. בכל אופן האם יש מישהו דומה לי שלקח הלוואה ויכול להמליץ על משהו איכותי בסביבות השבעים אלף שקל. אשמח מאוד.
תודה מראש על התגובות. זאק.
נערך על ידי אורח/ת - 23 ספטמבר 2006 בשעה 09:53
|